هقول لكم على طريقة عمل ال بييف استراجانوف
أولا تجهيز اللحمة:
1- قطعوا اللحمة مكعبات ، يفضل انها تكون بتلو
2- تبلوا اللحمة كويس وبعدين حطوا عليها دقيق لحد ما تتغطى من كل جوانبها به
3- حطوا زيت درة مع سمنة بلدى او على حسب ما تحبوا في طاسة وبعد ما تسخن حطوا اللحمة وقلبوها لحد ما يبقى لونها بنى
4- شيلوا اللحمة من السمنة في طبق وحطوا مكانها بصلة مقطعة حتت صغيرة
5- قطعوا علي البصلة مشروم وسيبوهم لحد مايدبلوا
6- وبعد شوية حطوا اللحمة تاني وعليها الشربة وغطوها بيها وسيبوها تستوى
وتابعوها من وقت للتاني وحطوا عليها الشربة حسب الحاجة لحين السوى
7- بعد ما اللحمة تستوى ضيفوا عليها الكريمة وسيبوها تغلي مع صوص اللحمة
ثانيا : الكريمة :
1- معلقتين قشطة
2- كوب زبادى
3- نص لمونة
4- خل
5- ملح
6- ملعتقين لبن بودة
اخلطوا كل ده يديكم الكريمة
ثالثا : المكرونة :
1- اسلقوا المكرونة
2- حطوا سمنة بلدى في الحلة وقلبوا المكرونة لحد ما تستوى خالص مع ملح طبعا
حطوا بعد كدا المكرونة في الطبق وعلى وشها اللحمة مع الصوص ... وبالهنا والشفا :))))